HITparáda - čtyř a šestirotorové obraceče

Profesionální stroje pro každého hospodáře.

Pöttinger rozšiřuje řadu obracečů HIT o nové čtyř a šestirotorové modely s pracovními záběry od 4,40 m do 7,45 m.

Krátký a kompaktní

Obraceče od společnosti Pöttinger jsou známé svým krátkým závěsným modulem. Díky němu se těžiště přesune blíž k traktoru, což snižuje potřebnou výkonovou třídu traktoru a zvyšuje bezpečnost při dopravě. Výkyvný modul se srdcovitou vodící dráhou pro dokonalý průjezd zatáčkou - obraceč jede ve stopě traktoru. Při zvednutí se stroj srovná do středové polohy. Prodloužené oko závěsu (s možností aretace pro dopravu) pro dokonalé kopírování nerovností v kombinaci s čelním kopírovacím kolečkem.

Dobrá svahová dostupnost a nejlepší kopírování nerovností

Oboustranné tlumící vzpěry zajišťují ideální vyrovnání do střední polohy (i při průjezdu svahem). Pokud je stroj zvednut nebo přepravován po silnici, je výztuhami stabilizován. I při vysokých jízdních rychlostech zabraňují výztuhy rozkývání stroje. Ideální pro vedení prstů rotorů je čelní kopírovací kolečko, které je připevněné na závěsu v blízkosti prstů a je nastavitelné ve všech směrech. Čelní kolečko vždy správně nastaví pracovní výšku prstů. S touto profesionální variantou lze dosáhnout vyšší pracovní rychlosti a tím i plošné výkonnosti. Prodloužený otvor závěsu třetího bodu pro nezávislé kopírování obraceče. Využití čelního kolečka rovněž chrání porost a prodlužuje životnost prstů.

Jedinečné rotory DYNATECH

Inovativní přístup naší firmy pro Vás - nová konstrukce rotoru! Zakřivený tvar ramen zmenšuje jejich zatížení. Tažené obracení umožňuje šetrnou manipulaci s obraceným materiálem. Rovnoměrné a vzdušné odkládání pokosu po celém záběru. Píce není zachycována na ramenech rotorů nebo jiných částech obraceče. Lisované rotory jsou s profilem pro spolehlivé uchycení ramen prstů. Jednoduché a dvojité klouby pro nezávislé uchycení každého rotoru pro příčné kopírování povrchu pozemku. Máte zkušenosti se ztraceným prstem v krmivu? To je při práci s našimi stroji s opěrnou podložkou a pojistkou proti ztrátě prstů minulostí. Obraceče HIT Vám dávají jistotu bezproblémové a kvalitní sklizně.

Krajové obracení

Mechanické přestavení všech kol. Pomocí šikmého nastavení kol může jet obraceč šikmo a neházet krmivo na sousední plochy či materiál. I na velkých svazích je toto zařízení užitečné, protože je tím zmenšován skluz stroje. Kola lze nastavit na levou nebo pravou stranu. Komfortní hydraulické přestavení z traktoru je rovněž ve volitelné výbavě. Ukazatel polohy rotorů při krajovém obracení je viditelný z kabiny řidiče. V případě, že nebudete využívat krajové obracení je vhodná pevná poloha rotorů.

Bezpečnost při dopravě

I zde nabízí Pöttinger několik předností. HIT 6.61 je koncipovaný pro nízkou šířku při dopravě - pouze 2,55 m. U čtyřrotorových obracečů HIT 4.47 a HIT 4.54 lze vnější rotory pro zvýšení bezpečnosti při dopravě a snížení plochy při odstavení stroje otočit o 180 stupňů. Bezpečnost je pro nás prioritou a proto jsou obraceče vybavené pevnými kryty a výstražnými tabulkami s osvětlením v základní výbavě.

Produktové informace

HIT

Čtyřrotorové obraceče HIT
Pracovní záběr od 4,40 do 5,20 m
HIT

Šestirotorové obraceče HIT
Pracovní záběr od 5,75 do 7,45 m

Podobné články

Pravidelné zasílání klíčových informací!

Zaregistrujte se

6 Měsíce

Země (vrstva) a jazyk (dlouhý)

Ukládá uživatelem zvolenou zemi a jazyk.

Google Analytics

Analýza používání webové stránky, viz níže.